خطر حمله قلبی در افراد کم سواد بیشتر است

محققان احتمال می دهند در افراد تحصیلکرده به دلیل انتخاب شیوه صحیح زندگی، تغذیه سالم و مفید و فعالیت ورزشی منظم، احتمال بروز حمله قلبی و سکته مغزی پایین تر است.

مطالعات جدید نشان می دهد خطر حمله قلبی و سکته مغزی در افرادی که تحصیلات اکادمیک ندارند، دو برابر بیشتر از افراد تحصیلکرده است.

مطالعات محققان موسسه ساکس در استرالیا نشان می دهد میزان تحصیلات بر احتمال بروز بیماری های قلبی عروقی موثر است. این مطالعه با بررسی ۲۶۷ هزار و ۱۵۳ زن و مرد بالای ۴۵ سال به مدت پنج سال نشان می دهد احتمال بروز بیماری های قلبی و سکته مغزی در افرادی که به کالج نرفته اند یا تحصیلات خود را نیمه کاره رها کرده اند، دو برابر بیشتر از فارغ التحصیلان کالج است.

به گزارش مدیکال ساینس،محققان احتمال می دهند در افراد تحصیلکرده به دلیل انتخاب شیوه صحیح زندگی، تغذیه سالم و مفید و فعالیت ورزشی منظم، احتمال بروز حمله قلبی و سکته مغزی پایین تر است.

به گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بیماری های قلبی عروقی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شوند.
فشار خون، قند خون و کلسترول بالا، استعمال دخانیات، چاقی و مصرف ناکافی میوه و سبزیجات، از مهمترین عوامل خطر این عارضه هستند. بر اساس گزارش WHO، حدود ۸۰ درصد مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی با اتخاذ شیوه سالم زندگی و فعالیت بدنی قابل اجتنابند.
نتایج این مطالعه در نشریه بین المللی Equity in Health and presented at the Cardiovascular Disease منتشر شده است.

منبع: ایرنا

error: Content is protected !!