آگاهی از افسردگی با استفاده از اپلیکیشن دانش‌آموزان آمریکایی

افسردگیسه دانش‌آموز آمریکایی اخیرا اپلیکیشنی را برای نشان دادن نحوه کار مغز و آگاهی از افسردگی ایجاد کرده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از استار، در میان بحبوحه شیوع ویروس کرونا سه دانش‌آموز دبیرستانی آمریکایی به سرعت متوجه شدند که برخی از همسالان آنها تا چه حد منزوی شده‌اند و در بسیاری از موارد برای مقابله با این موضوع به مصرف دارو روی آورده‌اند. بنابراین آنها تصمیم گرفتند برنامه‌ای توسعه دهند که به افراد در مورد نحوه کار مغز و تأثیر بیماری‌ها و داروهای رایج بر مغز آموزش می‌دهد.

دانش آموزان دبیرستان ” لگسی”(Legacy High School) به نام‌های “کروپا سابرامانیام”(Krupa Subramaniam) و “کای هوشیجو”(Kai Hoshijo) و یکی از دانش آموزان مدرسه “پیک تو پیک چارتر”(Peak to Peak Charter) به نام “کوکی گاناسین”(Koki Gunasinghe) برنامه‌ای موسوم به “braiNformation” را ایجاد کردند و به دلیل توسعه آن نیز برنده مسابقه “چالش توسعه برنامه حوزه انتخابیه دوم مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا” از طرف “جو نگوس”(Joe Neguse) نماینده کلرادو شدند.

گاناسین در یک ویدئو گفت که این سه نفر امیدوارند با اطلاع دادن از جزئیات علائم افسردگی و اثرات داروهای رایج، آگاهی افراد از دارو و افسردگی را ارتقا دهند.

وی افزود: پس از خودکشی‌های بسیاری که در منطقه اطراف مدرسه پنج ستاره آدامز ۱۲ (Adams ۱۲ Five Star School District) رخ داد ما می‌خواستیم علائم هشدار دهنده افسردگی را از طریق ابزارهایی موثر مانند برنامه به دانش آموزان آموزش دهیم.

هنگام باز کردن و استفاده از برنامه مذکور یک واقعیت/نکته درباره علوم اعصاب برای کاربران نمایش داده خواهد شد که این واقعیت نیز هر هفته به روز می‌شود و هر هفته کاربران شاهد یک واقعیت و نکته جدیدی درباره علوم اعصاب خواهند بود. یک بخش مغز(brain tab) با یک مدل سه بعدی از مغز در این برنامه وجود دارد که در آن قسمت‌های مختلف مغز به رنگ‌های مختلف کدگذاری شده است. در اینجا کاربران می‌توانند در مورد عملکرد هر قسمت از مغز و همچنین در مورد آسیب دیدن آن قسمت اطلاعاتی کسب کنند.

هوشیجو در ویدئو گفت: ما می‌خواستیم برای کسانی که به صورت بصری موضوعی را یاد می‌گیرند یک مدل سه بعدی ارائه دهیم. ما همچنین می‌توانیم آن مدل را در زوایای مختلف ببینیم علاوه بر آن در برنامه کدهای مختلف رنگی ارائه داده‌ایم تا کاربران بتوانند عملکرد هر بخش از مغز را با یک رنگ خاص به خاطر بسپارند.

این برنامه پنج بیماری از جمله افسردگی را که با مغز مرتبط است در بخش “بیماری” نشان داده است. در بخش “داروها” شش دارو و مواد مخدر که می‌توانند به مغز صدمه بزنند نیز مشخص شده است.

گاناسین گفت: برای افسردگی ما تصمیم گرفتیم آماری در مورد انواع مدل افسردگی، عوامل خطرناک و علائم روانی و جسمی افراد افسرده ارائه دهیم. ما این اطلاعات را در اختیار کاربران قرار داده‌ایم تا اگر دانش آموزی این علائم را مشاهده کرد، بتواند با سرعت بیشتری به دنبال درمان باشد و به طور بالقوه جان خود را نجات دهد.

برنامه “BraiNformation” برای آموزش جوانان در مورد موضوعات اصلی که جامعه ما را تحت تأثیر قرار داده و کسب اطلاعات بیشتر در مورد مغز، ایجاد شده است. برنامه مذکور یک برنامه رایگان است که در اپ استور و گوگل پلی موجود است.

error: Content is protected !!