"تعارض منافع" علت عدم به‌‌کارگیری متخصصین طب ایرانی در بیمارستان‌‌ها برای درمان کرونا

یوسف اصغری در گفت‌‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا با بیان این‌‌که حدود نیمی از افرادی که از بیماری کرونا بهبود می‌‌یابند از روش‌‌های طب سنتی و رژیم غذایی صحیح پیروی کرده‌‌اند، اظهار کرد: متأسفانه وزارت بهداشت به دلیل تعصبات بی‌‌جا مخالف این است که مردم از ظرفیت تغذیه و اصلاح سبک زندگی و طب ایرانی در درمان کرونا استفاده کند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی افزود: اگر مردم با روش‌‌های درمانی طب سنتی و اصلاح سبک زندگی آشنایی کامل پیدا کنند، برای درمان بسیاری از بیماری‌‌های خود نیز از طب ایرانی استفاده می‌‌کنند و درواقع تعارض منافع و مباحث تجاری که در شرکت‌‌های داروسازی وجود دارد، علت عدم بهره‌‌گیری از طب سنتی در سیستم وزارت بهداشت و بیمارستان‌‌های کشورمان است.

این متخصص طب سنتی هشدار داد: سوق دادن مردم به استفاده از آنتی بیوتیک‌ها در شرایط پاندمی کرونا در طولانی‌‌مدت باعث تضعیف سیستم ایمنی فرد می‌‌شود و اگر فرد، دچار بیماری زمینه‌‌ای باشد نیز مشکل سیستم ایمنی شدیدتر می‌‌شود.

اصغری درباره راهکارهای ارتقای سیستم ایمنی بدن توصیه کرد: غذاهای گرم و تر، گوشت گوسفندی، کبک، بلدرچین، شتر، شترمرغ و خروس و انجیر، پسته و بادام باعث تقویت سیستم ایمنی می‌‌شود.

وی ادامه داد: مصرف ماست، دوغ، کشک، پنیر، مرغ و ماهی به خصوص در دوره ابتلا به بیماری می‌‌تواند به تضعیف سیستم ایمنی منجر شود؛ یکی از عللی که مرگ‌‌ومیر در بیمارستان‌‌ها بالاست، تغذیه نادرستی است که در بیمارستان به بیماران عرضه می‌‌شود.

اصغری تصریح کرد: در بیمارستان‌‌ها شاهد عرضه غذاهایی مانند سوپ جو، مرغ، ماهی، قارچ، شیر و ماست و … هستیم که به‌هیچ عنوان در زمان ابتلا به بیماری‌‌های شبه‌‌آنفلوانزا نباید از آن‌‌ها استفاده شود.

وی افزود: مصرف آویشن، پونه، مرزنجوش، زنجبیل، دارچین، زعفران، هل و جوز هندی باعث تقویت سیستم ایمنی می‌‌شود.

اصغری ضمن اشاره به تأثیر مثبت بادکش بر تقویت سیستم ایمنی گفت: انجام بادکش، باعث ارتقای سیستم ایمنی بدن و برطرف شدن علائم آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌‌شود.

انتهای پیام/

error: Content is protected !!