درمان سریع کم خونی با ترفندهای خانگی

افسنتین، گیاهی است شفابخش که هم به طور وحشی می روید و هم آن را کشت می کنند و براحتی می توانید آن را از عطاری ها تهیه کنید. ۵ تا ۶ گرم از برگ این گیاه را در یک لیتر آب جوش بریزید و چند دقیقه آن را بجوشانید و بعد بگذارید خنک شود.

آن را صاف کرده و با کمی عسل شیرین کرده و قبل از ناهار و شام یک فنجان از آن را میل کنید. این جوشانده برای درمان کم خونی و لاغری بسیار موثر است. انگور به علت داشتن آهن، منگنز و منیزیم برای درمان کم خونی بسیار موثر است؛ البته انگور شیرین با پوست نازک.

درمان کم خونی با گلهای زرد رنگ

قاصدک یک گیاه چندین ساله خودرو و دارای گلهای زرد روشن است که موارد استفاده دارویی و طبخی دارد، قاصدک به عنوان درمان برای کم خونی و رقیق کردن خون و تعدیل دستگاه ایمن بدن استفاده شده است و آن یک منبع سرشاری از ویتامین ها و مواد معدنی است و دارای میزان زیادی از ویتامین A و C و آهن مییی باشد و میزان آهن و کلسیم آن از اسفناج بیشتر است، قاصدک از گذشته برای تقویت و پاک کردن خون استفاده شده است و ممکن است کمک کند تا میزان هموگلوبین خون به حد متعادلی در کم خونی های خفیف برسد.

با آهن کمبود آهن را جبران کنید

آب آهن‌تاب تغلیظ‌شده برای افرادی که دارای کم خونی یا فقر شدید آهن هستند، توصیه می‌شود و آنان می‌توانند به‌عنوان جایگزین آب نوشیدنی، تا زمان رفع فقر آهن از آن استفاده کنند یا اینکه یک تکه آهن را روی آتش حرارت دهید تا سرخ شود سپس داخل آب کنید این کار را چند بار تکرار کنید سپس این آب را میل کنید؛ استفاده از «حسوم» هنگام پخت غذاهای آبدار نیز برای افراد کم‌خون توصیه می‌شود.

درمان کم خونی با بادام

۷ بادام را به مدت ۲۴ ساعت خیس و آب آن را خالی کنید. بادام را پوست بکنید و به صورت خمیر در بیاورید و به مدت ۳ ماه هر روز بخورید.

یک ترکیب معجزه گر

شیره انگور، شیره خرما و شیره توت را به اندازه هم در یک شیشه مخلوط کنید و در داخل یخچال نگهداری کنید.

این مخلوط تا مدت زیادی ماندگاری دارد.

این معجون مقوی را هر ۸ ساعت یکبار مصرف کنید. برای بچه ها یک قاشق مرباخوری و برای بزرگترها یک قاشق غذاخوری این مخلوط یک معجون فوق العاده برای درمان کم خونی، بی حالی و بی حسی بدن و درمان تیروئید استفاده می شود.

پسته درمانی قدیمی برای کم خونی

کمبود فولات می‌تواند باعث مشکلاتی چون کم خون یمگالوبلاستیک شود. همچنین، کمبود این ماده عامل بروز بیماری‌های قلبی- عروقی است. با توجه به اینکه پسته حاوی فولات و آهن می‌باشد، به بهبود کم خونی کمک می‌کند.

درمان کم خونی با سبزیجات

شما برای اینکه بتوانید به میزان مصرف گوشت از محصولات گیاهی آهن جذب کنید، باید دو برابر مصرف گوشت از این گونه غذاهای گیاهانی که در ادامه به آنها می‌پردازیم، مصرف کنید. محصولات گیاهی چون؛ برنج، گندم، جو، آجیل و لوبیا به میزان قابل توجه آهن دارند که شما با مصرف این گونه مواد گیاهی می‌توانید تا حدودی میزان آهن مورد نیاز بدنتان را تامین کنید. معمولا سبزی های خوراکی ایکه دارای برگ های تیره تری هستند مقدار آهن آنها بیشتر است.

درمان کم خونی با چغندر قرمز

برای کم خونی ناشی از کمبود آهن بسیار مفید است. چغندر سرشار آهن همراه با فیبر، کلسیم، پتاسیم، سولفور و ویتامین است. چغندر قرمز علاوه بر مغذی بودن، به تمیز شدن بدن نیز کمک می کند و اکسیژن بیشتری برای بدن فراهم می‏کند. به این منظور یک چغندر متوسط، سه عدد هویج، و نصف یک سیب زمینی شیرین را در آبمیوه گیری بریزید. و این آبمیوه را روزی یکبار بنوشید. همچنین می توانید چغندر قرمز را بصورت پخته یا در سالاد استفاده کنید. بهتر است چغندر را با پوست میل کنید تا مواد غذایی بیشتری به بدنتان برسد.

درمان کم خونی با کشمش

کشمش غنی از آهن سود است و شما می‌توانید به مدت یک شب کشمش‌ها در آب خیس و صبح روز بعد آنها را مصرف کنید، این روش در درمان کم خون موثر است.

منبع: الو دکتر

error: Content is protected !!