محمد باقرزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از متوفیان بر اثر پارگی آئورت، جان خود را از دست داده است و دیگری نیز شب گذشته در محیطی خارج از بیمارستان فوت کرده است.
وی با بیان این که تاکنون فوت و یا مرگ مشکوک ناشی از تزریق واکسن کرونا در بین کادر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رخ نداده است تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد از پرسنل فعال در بخش کرونای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: تاکنون عوارض خاصی بعد از تزریق واکسن کرونا در بین افراد دریافت کننده در زیر مجموعه این دانشگاه مشاهده نشده است.
باقرزاده افزود: واکسیناسیون کرونا برای سایر افراد جامعه و گروههای پرخطر نیز بر اساس دستورالعملهای وزارت بهداشت مرحله به مرحله انجام خواهد شد.
مرکز آموزشی، درمانی واسعی در سبزوار به طور ویژه برای پذیرش بیماران مشکوک به ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در نظر گرفته شده است.
۳۷ مرکز بهداشتی درمانی، ۱۹۴ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به جمعیت نیم میلیون نفری شهرستانهای سبزوار، جوین، داورزن، جغتای، خوشاب و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکنند.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.