"استرس" چطور مانند سم برای "سیاتیک" عمل می‌کند؟

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دردهای سیاتیک از جمله درد‌هایی هستند که به دلیل جابه‌جایی دیسک، تجمع رسوبات اطراف مهره‌ها، جابه‌جایی لگن، بارداری و به‌ویژه علل ارثی، به سراغ ما می‌آیند.

اما در این بین، استرس، اضطراب، شوک و عصبانیت از عواملی هستند که با ایجاد انقباض در عضلات بدن، احتمال ایجاد دردهای سیاتیکی را به شدت افزایش می‌دهند؛ به عنوان مثال شنیدن اخبار بد یا قرار گرفتن در موقعیتهای استرس‌زا در افراد مبتلا به سیاتیک باعث تحریک عصب‌ها به‌ویژه عصب سیاتیک می‌شود.

نکته‌ای که باید به آن دقت داشته باشید این است که تمام این فشارها و تنش‌های عصبی باعث بروز انقباض‌های عضلانی در بدن می‌شوند که نهایتا به تنگ شدن مجاری ریشه‌های عصبی در افراد ختم خواهند شد.

این تنگی مجاری به اعصاب، به‌ویژه عصب سیاتیک فشار وارد کرده و درد را در بیماران مستعد شروع یا زیاد می‌کند؛ به همین دلیل است که در شرایط بحرانی و استرس‌زا بسیاری از افراد دچار اسپاسم‌ها و انقباضات عضلانی می‌شوند.

راهکارها

در بین راهکارهای درمان سیاتیک، بهترین کار دور نگه داشتن فرد مبتلا از شرایط بحرانی و سخت روانی است؛ باید سعی کنید شرایط را طوری مدیریت کنید که در اثر اتفاقات مختلف و بی‌اهمیت، افراد مبتلا به دردهای سیاتیک تحت فشار‌های روحی و تنش‌زا قرار نگیرند.

نقش ورزش در درمان سیاتیک

ورزش نیز می‌تواند یکی دیگر از بهترین کارهای حفظ آرامش و‌ همینطور جلوگیری از اضطراب، برای این بیماران باشد؛ ورزش هورمون‌های استرس زا را در بدن کاهش می‌دهد همچنین کیفیت خواب را بالا میبرد.

از همه مهمتر اینکه باعث افزایش اعتماد به‌نفس در فرد بیمار می‌شود که در درمان بیماری‌های روحی بسیار کمک‌کننده است.

داروهای گیاهی آرام‌بخش

دمنوش‌های گیاهی مثل گیاه سنبل‌الطیب هم می‌تواند به عنوان یک آرامبخش طبیعی عمل کند که قبل از مصرف آن حتماً باید با طبیب  مشورت کنید.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

error: Content is protected !!