بهبودیافتگان کرونا تزریق واکسن را ۳ هفته به تعویق بیاندازند

عاصفه عباس‌زاده روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: تزریق واکسن کرونا در سه هفته نخست شروع بیماری می‌تواند منجر به بروز علائم شدید کووید۱۹ شود.

وی تصریح کرد: بنابراین این افراد باید حداقل سه هفته پس از شروع علائم بالینی که ویروس زنده در بدن وجود نخواهد داشت، واکسن کرونا را تزریق کنند.

عباس زاده همچنین در پاسخ به این پرسش که “آیا تزریق واکسن کرونا به مبتلایان بی‌علامت می‌تواند خطرساز باشد” گفت: فقدان علائم بالینی بیماری در این گروه جمعیتی حاکی است، عوامل بیماری‌زا در بدن این قشر ضعیف است و بر این اساس تزریق واکسن صرفا باعث بروز علائم بالینی مختصر بیماری شده و خطرساز نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این روزها جهش این ویروس در کشور هندوستان که با نام کرونا دلتا شناخته می‌شود، سبب افزایش قدرت بیماری‌زایی و مرگ ومیر شده و تاکنون در ۸۰ کشور جهان نیز یافت شده است.

سازمان جهانی بهداشت گونه‌های جهش‌یافته ویروس کرونا را براساس حروف الفبای یونانی نامگذاری و گونه یافت‌شده در هند را دلتا نامیده است. علائم کرونا دلتا مشابه سرماخوردگی است و عمدتا با آب‌ریزش بینی، تب، گلودرد و سردرد بروز می‌یابد.

همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا در ایران(اوایل اسفند ۹۸) تا کنون ۸۶ هزار و ۷۹۱ نفر از هموطنان جان را خود را از دست داده اند.

تا کنون پنج میلیون و ۶۸۸ هزار و ۴۵۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۲۴۹ هزار و ۸۱۱ نفر نیز در کشور دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۷ میلیون و ۹۳۸ هزار و ۲۶۳ دُز رسید.

error: Content is protected !!