تاتو زیباییهای خاص خودش را دارد، ولی همین زیبایی میتواند خیلی زود برایمان یکنواخت شود و بخواهیم آن را از بین ببریم، آیاراهی هست که بتوانیم رد تاتوها را از پوستمان پاک کنیم؟ در این مطلب میتوانید جواب سؤالات خود را پیدا کنید.
چرا برخی از افراد از تاتو کردن پشیمان می شوند؟
اغلب خانم هایی که بدنبال تاتو می روند، خواستار پاک کردن آن هستند و شایع ترین علت آن پشیمان شدن آنهاست. حتی مشاهده شده ۷۰درصد این افراد یک ساعت پس از خالکوبی از این عمل پشیمان می شوند. علت عمده دیگر عدم قرینگی خط چشم یا ابرو و یا عدم تطابق آن با طرح ایده آل بیمار است. در بعضی افراد به دنبال واکنش حساسیت رنگ تاتو لازم می شود که آن را از پوست خارج کرد.
ممکن است بعد از انجام تاتو یا هاشور ابرو بخواهید آنرا کاملا پاک کنید برای پاک کردن تاتو و هاشور ابرو روش های مختلفی وجود دارد:
۱- تاتوی همرنگ پوست :
در این روش، روی تاتو یا هاشور ابرو قبلی یک تاتو جدید با رنگ پوست شما زده می شود که باعث می شود تاتو کمرنگ تر دیده شود البته این روش می تواند فقط ۶۰% تاتو یا هاشور ابرو را پاک کند و جای تاتو معمولا باقی می ماند .
این روش بیشتر برای اصلاح تاتو قدیمی ابرو استفاده می شود مثلا قبلا تاتو ابرو انجام داده باشید و بخواهید الان مدل و رنگ تاتو ابرو رو عوض کنید این روش می تواند برای شما مناسب باشد.
۲-تاتو ریموور:
تاتو ریموور یا همان حل کردن و خارج کردن رنگ بوسیله نوعی اسید یا ماده شیمیایی است که اظهار میدارند رنگ تاتو را حل و خارج میسازد البته این روش کمی زمانبر است و ممکن است تاتو به طور کامل پاک نشود و همینطور باعث شود که پاک کردن تاتو از روش های دیگر هم غیر ممکن یا سخت شود .(استفاده از این روش را توصیه نمی کنیم)
۳-روش های سنتی پاک کردن تاتو:
بعضی افراد غیر مطلع پیشنهادهای عجیبی مینمایند مثل گذاشتن سیر روی تاتو یا سوزاندن با سیگار یا حتی بعضی پزشکان بی تجربه با جسارت بوسیله کوتر اقدام به سوزاندن تاتو یا هاشور ابرو میکنند که حاصلی جز کلویید و آثار سوختگی چیزی حاصل نمیشود .
۴-استفاده از لیزر برای پاک کردن تاتو:
راه حل نهایی و قطعی پاک کردن هاشور ابرو و تاتو در هر جای بدن استفاده از لیزر میباشد که مورد تایید تمام مراجع پزشکی و علمی دنیا میباشد .
آیا پاک کردن تاتو عوارضی هم دارد
در استفاده از لیزر برای پاک کردن خالکوبی عوارض جانبی کمتری (نسبت به سایر روشها) وجود دارد ولی به هر حال قبل از هر نوع تصمیمگیری بهتر است متوجه عوارض احتمالی آن باشید:
۱٫ پوست در معرض خطر عفونت قرار میگیرد و حتی ممکن است زخم شود و این زخمها به طور دائم روی پوست باقی بمانند یا به طور کامل پاک نشوند.
۲٫ در صورت محو شدن خالکوبی از روی پوست نیز ممکن است پوست محل خالکوبی شده تغییر رنگ دهد و رنگ آن نسبت به بقیه مناطق کمرنگتر یا تیره شود که به مرور زمان بهبود مییابد. مثلا در پاک کردن خالکوبی لبها، خط چشم و ابرو ممکن است رنگدانهها به طور کامل محو نشوند و جای خالکوبی به صورت یک سایه روی بدن باقی بماند.
۳٫ در برخی موارد نیز واکنشهای آلرژیکی گزارش میشود به خصوص در مواردی که جوهر خالکوبی حاوی سولفید جیوه باشد. در این حالت واکنشها به شکل قرمزی، خارش و التهاب بروز میکنند. برای جلوگیری از واکنشهای احتمالی، اغلب آنتی هیستامینهای خوراکی و نستروئیدهای ضدالتهاب تجویز شده و به بیمار توصیه میشود حتما از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کند.
منبع: بیتوته