دکتر شکراله سلمان زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: با این وضعیت بیمار به سمت بستری شدن در بخش مراقبتهای ویژه پیش میرود.
وی افزود: کرونای دلتا ، گروه سنی پایین را نیز درگیر میکند و قدرت سرایت بیشتری دارد.
سلمان زاده با بیان اینکه از آنجا که برخی از بیماران دیر و بدحال مراجعه میکنند احتمال مرگ و میر افزایش مییابد ادامه داد: در نوع دلتا نیز به دلیل درگیری ریوی بیشتر، ممکن است داروهای کمک کننده کمتر اثر کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: هیچ دارویی فعلا بر کرونا تاثیر قطعی ندارد و داروهای موجود کمک کننده هستند و مراقبت پرستاری و بیمارستانی و حمایت تنفسی جان بیمار را در بیمارستان نجات میدهند.
به گزارش ایرنا، گونه دلتای ویروس کرونا که نخستین بار در هند شناسایی شد تاکنون در ۸۰ کشور جهان یافت شده است. گونه دلتای ویروس کرونا به گفته ویروس شناسان حدود ۴۰ جهش پیدا کرده است؛ سازمان جهانی بهداشت که گونههای جهشیافته مهم ویروس کرونا را براساس حروف الفبای یونانی نامگذاری میکند گونه یافتشده در هند را دلتا نامید.
تمامی ویروسها پیوسته جهش پیدا میکنند و بیشتر تغییرات آنها چندان مهم نیست، اما برخی از گونههای جهشیافته ممکن است سرعت انتقال بیشتری داشته باشند، عوارض حادتری ایجاد کنند یا از سد ایمنی واکسنها بگذرند.
هم اکنون ۱۳ شهرستان خوزستان در وضعیت نارنجی کرونایی و ۱۴ شهرستان زرد کرونایی هستند.