به گزارش خبرگزاری مهر، مجید شیرانی در این رابطه با اشاره به بررسیهای انجامشده اظهار داشت: موارد ابتلای شدید و فوت کسانی که دو دز واکسن کرونا را تزریق کردهاند نادر است.
وی با اشاره به انجام واکسیناسیون گروه سنی ۷۰ و ۸۰ سال به بالا و دریافت دو دز واکسن از سوی این گروههای سنی افزود: متأسفانه در روزهای اخیر بیشتر فوتیها مربوط به گروه سنی هستند که در دهههای ۴۰، ۵۰ و ۶۰ زندگی قرار دارند و رنج سنی فوتیهای ناشی از کرونا پایین آمده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تصریح کرد: تعداد محدودی از فوتیها از سنین خیلی بالا است و معمولاً فوتیها در این گروه سنی یا واکسن را دریافت نکرده و یا تزریق دو دز واکسن را انجام ندادهاند.
شیرانی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت استان چهارمحال و بختیاری به لحاظ شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: شهرستانهای ۱۰ گانه استان در لیست شهرستانهای با وضعیت قرمز به لحاظ شیوع بیماری کرونا قرار دارند.
وی بر لزوم رعایت هرچه بیشتر پروتکلهای بهداشتی تأکید کرد و گفت: سیر صعودی شیوع ویروس منحوس کووید ۱۹ در استان چهارمحال و بختیاری همچنان تداوم دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: انکار بیماری از سوی مبتلایان و فریب تستهای منفی آزمایشگاهی را خوردن، بهعنوان مشکلات عمده در مورد بیماری کرونا به شمار میرود و بارها تأکید شده است که در همه گونههای بیماری کرونا پاسخ منفی کاذب وجود دارد و در سویه دلتا که در حال حاضر شایعترین نوع ویروس است، گاهی نتایج منفی کاذب به ۳۰ درصد هم میرسد.
وی با بیان اینکه هماکنون وضعیت تمام شهرستانهای استان قرمز و برخی نقاط ازجمله شهرستانهای شهرکرد، بروجن و سامان در وضعیت قرمز تیره قرار دارند، یادآور شد: روند شیوع بیماری به ثبات رسیده ولی هنوز کاهشی نشده و این ثبات بسیار شکننده است.
شیرانی ادامه داد: اعمال محدودیت و ممنوعیتها و رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم در ورود به شیب نزولی شیوع بیماری کرونا بسیار مؤثری است.