ضرورت بازتعریف خدمات پزشکی تولیدمثل با توجه به اپیدمی کرونا

به گزارش ایرنا حمیدرضا طیبی در بیست ‌و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل رویان که صبح امروز ۱۰ شهریور برگزار شد افزود: محققان پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در این مدت سعی کردند ضمن ارائه خدمات، با بازنگری در پروتکل ها، مطالعات بالینی در زمینه پزشکی تولید مثل و سلول های بنیادی و ویروس کرونا و این اپیدمی انجام دهند که نتایج آن در مجلات علمی به چاپ رسیده است. به عنوان مثال، می توانم به موش تراریخته “کوویدسا” اشاره کرد که برای مطالعه کرونا تولید شد.
وی خاطرنشان کرد: در بخش آموزش نیز به منظور بالا بردن سطح دانش و آگاهی جامعه در تمام سطوح (مردم و دانشگاهیان) برنامه‌های آموزشی ارائه و آخرین دستاوردهای این زمینه نیز به آنها منتقل شد.  اطمینان داریم با رشد و آگاهی و مطالعات تحقیقاتی که در این عرصه صورت می‌گیرد، راهکارهایی نیز خواهیم یافت تا بر این بیماری مسلط شویم. 
رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه شاهد اتمام این دوره سخت با تلاش محققان در سطح جهانی باشیم افزود: تا بتوانیم در برنامه های آینده بدون دغدغه با حضور محققان درکنارهم تجربیات منتقل و برنامه‌های مشترک برای آینده تدوین شود. 
دکتر طیبی تصریح کرد: جامعه علمی در دو سال اخیر مزایای زیادی را در برنامه های مجازی به دست آورده است. اگر زیرساخت فناوری اطلاعات بتواند به طور کامل با مجموعه ای همراه باشد ، اولین و مهمترین نکته این است که “همه برای پیوستن خوش آمدید” بدون بار زمان ، بودجه و حتی ویزا. این امر به دستیابی بیشتر در زمان کمتر کمک می کند.
وی با بیان اینکه جامعه علمی در این دو سال تجربیاتی هم با برنامه های مجازی کسب کرده و با ارزش است افزود: این نشان داد که در صورت داشتن زیرساخت های مناسب فناوری اطلاعات در کمترین زمان می توان بهره برداری بهینه ای داشت. این زیرساخت ها امکان حضور همگان از هر نقطه ای را میسر ساخت بدون آنکه دغدغه ای در مورد زمان، مکان، هزینه و یا حتی ویزا داشته باشند.

error: Content is protected !!