علوم پزشکی خراسان شمالی برای تامین تجهیزات حفاظت فردی درخواست کمک کرد

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی ، مهدی اسدی اظهار داشت : با توجه به اوج گرفتن همه گیری بیماری کووید۱۹ در موج چهارم این بیماری، نیاز مراکز درمانی و  بهداشتی به تجهیزات حفاظت فردی و دستگاه ها و تجهیزاتی که برای مدیریت این همه گیری و ارائه خدمات بهتر به بیماران مبتلا مورد نیاز بوده در حال افزایش است و با توجه به اعتبارات محدود دانشگاه علوم پزشکی، تامین تمامی این اقلام در کوتاه مدت دشوار است بنابراین برای فائق آمدن بر موج چهارم همه گیری  کووید۱۹ نیازمند کمک های مردمی و خیرین نیک اندیش هستیم.
وی اقلام مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی برای مقابله با ویروس کرونا را  شامل ماسک p100 با فیلتر، ماسک N95، ماسک جراحی، لباس سرهمی و گان، محلول ضدعفونی دست و سطوح، عینک و شیلد محافظ، الکل ۷۰ درصد، دستکش (لاتکس، پلاستیکی، ونیل و نیتریل)، کاور کفش و آستین یکبار مصرف اعلام کرد.
 وی اظهارداشت :  با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در سطح استان و به تبع آن افزایش تعداد بیماران بد حال و نیازمند مراقبت های ویژه، دانشگاه علوم پزشکی استان  علاوه بر نیاز به فضای فیزیکی حداقل  به هشت تخت برای بخش مراقبت ویژه (ICU) نیز نیاز دارد.
سرپرست اداره سازمان های مردم نهاد خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی از خیّرین سلامت درخواست کرد تا برای اطلاع از لیست کامل اقلام موردنیاز و حدود قیمت آن ها می توانند به صفحه اداره سازمان های مردم نهاد و خیّرین سلامت در وب سایت دانشگاه به آدرس https://b2n.ir/w89316  مراجعه کنند.
وی از تمام خیّرین داخل و خارج استان خراسان شمالی در جهت تهیه اقلام موردنیاز برای مبارزه با این ویروس منحوس تقاضای یاری کرد و گفت: خیّرین می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب ۶۰۰۰۳۰۰۳۰۰ و یا شماره کارت ۰۹۶۶-۰۰۰۹-۶۳۷۰-۵۸۹۴ در بانک رفاه کارگران واریز کرده و برای کمک های غیر نقدی به آدرس بجنورد، بلوار دولت، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی، اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه و کد پستی ۹۴۱۴۹۷۵۵۱۶ ارسال کنند.
مهندس اسدی خاطرنشان کرد: خیرین می توانند برای دریافت پاسخ پرسش های احتمالی از طریق شماره تماس  31511190 (058) با کارشناسان ذیربط تماس بگیرند.
براساس گزارش رسمی از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۲۷ میلیارد ریال برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ کمک کردند که شامل دستگاه‌ ونتیلاتور، دستگاه ضد عفونی، اکسیژن ساز، دستگاه ساکشن، ضد عفونی کننده هوشمند است.
ویروس کرونا نخستین بار با شناسایی یک بیمار مشکوک به این ویروس در اسفندماه سال ۹۸ در استان خراسان شمالی شیوع یافت و این استان تا بهمن ماه سال ۹۹ پس از حدود یک سال سه موج از این ویروس را پشت سر گذاشت و از دهه سوم فروردین ماه سال جاری با روند صعودی آمار بیماران وارد موج چهارم کرونا شد به طوری که طبق آمار رسمی در همین مدت حدود ۱۰ روزه اوج گیری کرونایی در استان خراسان شمالی دستکم حدود یک هزار بیمار در بیمارستان های استان بستری و حدود نیمی از این بیماران پس از بهبود نسبی از بیمارستان مرخص و هم اکنون نیز ۴۸۰ بیمار در بیمارستان های استان خراسان شمالی بستری هستند.
براساس این آمار هم اکنون ۴۵۷ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان های استان خراسان شمالی بستری هستند که ۹۳ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته به جمع این بیماران اضافه شدند و در همین مدت نیز پنج نفر از بیماران کووید۱۹  براثر این بیماری جان خود را از دست دادند.
آمارهای رسمی نشان می دهد که در حدود ۱۳ ماه اخیر که استان خراسان شمالی شیوع ویروس کرونا را پشت سر می گذارد بیش از یک هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های این خطه شمالشرق کشور جان خود را از دست دادند که بیش از ۳۰ نفر از این افراد در فروردین ماه سال جاری جان باختند.

error: Content is protected !!