فرماندار: محدودیت‌ها برای جلوگیری از دورهمی‌ها در آمل بی‌تاثیر بود

علیرضا شریعت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه روند شیوع و ابتلا به ویروس کرونا در آمل همچنان سیر صعودی را طی می کند ، افزود : متاسفانه با همه هشدارها هنوز هم رعایت پروتکل های بهداشتی در آمل بشدت پایین است و به زیر ۵۰ درصد رسیده است.

وی از عدم توجه شهروندان آملی به پروتکل های بهداشتی انتقاد کرد و گفت : متاسفانه دو قطبی های ایجاد شده در جامعه سبب شده است که میزان رعایت پروتکل ها به کمترین میزان ممکن برسد و محدویدت های رسمی کرونایی نیز اثرگذاری خود را از دست بدهد.

فرماندار آمل اظهار داشت : با وجود شرایط بحرانی کرونا در آمل ، بیش از نیمی از مردم شهرستان حتی از ماسک هم استفاده نمی‌کنند ، در حالی که با استفاده صحیح از ماسک تا ۸۵ درصد از انتقال ویروس جلوگیری می شود.

وی تداوم برگزاری مراسم عروسی و عزاداری متوفیان را یکی از دلایل اصلی اوج گیری شیوع کرونا در آمل دانست و افزود : با وجود محدودیت ها و تعطیلی تالارها ، شاهد برگزاری انواع و اقسام  مراسم در این مکان ها هستیم.

شریعت برگزاری اینگونه مراسم را بازی با جان مردم توصیف کرد و گفت : متاسفانه حتی برخی مراسم مربوط به متوفیانی است که بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست دادند. 

فرماندار آمل از برگزاری مراسم عروسی در باغ های شهرستان انتقاد کرد و افزود : در یک مراسم عروسی نیمی از مهمانان به کرونا مبتلا می شوند و نباید به خاطر خوشی چند ساعته چندین خانواده را عزادار و درگیر کرد حال آن که کادر درمان نیز دیگر توانی ندارند.

بیمارستان‌های آمل به حداکثر ظرفیت رسیدند

فرماندار آمل همچنین به وضعیت بیمارستان های شهرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ظرفیت تمامی بیمارستان های آمل به دلیل ازدحام بیماران کرونایی تکمیل شده است. 

وی افزود : در حال ایجاد تخت های جدید در اتاق های فرعی بیمارستان ها هستند تا بیماران جدید یا بیماران عادی را بتوانند پذیرش کنند.

شریعت شمار بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بستری در بیمارستان های آمل را ۴۱۰ نفر به همراه ۳۰۰ بیمار بستری موقت عنوان کرد و گفت :  با توجه به وضعیت بحرانی شهرستان و عدم رعایت پروتکل ها توسط مردم پیش بینی می شود این آمار افزایش یابد که رفته رفته از توان شهرستان خارج  خواهد شد.

وی کاهش سن فوتی ها در موج پنجم را یکی از نگرانی های کادر درمان شهرستان اعلام کرد و افزود : در موج پنجم سن افراد فوت شده به مراتب کمتر از پیک های دیگر است.

شریعت همچنین به سرعت انتقال این ویروس اشاره کرد و گفت : در این موج بیشتر درگیری ها خانوادگی است و با مبتلا شدن یک نفر تمام اعضای خانواده در گیر می شوند.

وی با بیان اینکه آمل در شرایط ویژه کرونایی قرار گرفته است ، افزود : مراجعه پرتعداد بیماران به بیمارستان ها سبب شده پروسه ویزیت و رسیدگی به بیماران چندین ساعت به طول بینجامد و  در حال حاضر ظرفیت  پرسنل بیمارستان ها پاسخگوی نیاز نیست و از این رو برای جذب کادر درمان فراخوان دادیم و نامه ای نیز به استانداری ارسال شده است.

فرماندار آمل همچنین به نیاز  بیمارستان های آمل به کپسول اکسیژن  اشاره کرد و گفت : با وجود اینکه بیمارستان ها نسبت به افزایش ظرفیت درمانی خود اقدام کردند و بسیاری از تجهیزاتشان تامین شده است ، اما در حال حاضر به ۲۵۰ عدد کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری نیاز داریم که ۱۰۰ عدد تامین شده است و از خیرین و مردم می خواهیم برای تامین  مابقی کپسول ها یاری کنند.

بر اساس آخرین آمار علوم پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته تعداد بیماران سرپایی مبتلا بیماری کووید ۱۹در استان از مرز هشت هزار نفر و تعداد بیماران بستری از مرز ۲ هزارو ۵۰۰ نفر عبور کرد.

همه گیری ویروس کرونا در استان مازندران در موج پنجم در هشتم تیر ماه با تغییر رنگ شهرستان آمل از نارنجی به قرمز آغاز شد و  شدت این موج به گونه ای بود که در کمتر از یک هفته نیمی از شهرهای استان را قرمز کرد.

در حال حاضر شهرستان‌های رامسر، تنکابن، چالوس، نوشهر، نور، محمودآباد، فریدونکنار، بابلسر، بابل، آمل، قائمشهر، جویبار، ساری، سوادکوه و بهشهر در وضعیت قرمز قرار دارند و هفت شهرستان نکا، گلوگاه، میاندورود، سیمرغ، سوادکوه شمالی، کلاردشت و عباس‌آباد نارنجی هستند.

error: Content is protected !!