همایش بین المللی کرونا به دنبال اشتراک گذاری تجارب علمی است

دکتر پرویز قزلباش شامگاه یکشنبه در همایش بین المللی “COVID۱۹ و نظام سلامت – درس های آموخته” افزود: بیش از یک سال است که جهان برای مقابله، مدیریت و کنترل بیماری کووید ۱۹ که موجب جان سپردن میلیونها انسان و وارد آمدن خسارت های بسیار سنگین در ابعاد مختلف زندگی بشر شده، بسیج شده است.

وی اضافه کرد: همه عوامل و کادر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با تلاشی وصف ناپذیر در شرایط سخت و با وجود محدودیت‌های فراوان فرصت چنین گردهمایی را برای متخصصان و پژوهشگران فراهم آوردند.

این مسوول ادامه داد: همایش کووید ۱۹ و  درس آموخته ها در طی سه روز برگزار خواهد شد که پس از مراسم افتتاحیه در شش پنل تخصصی به کار خود ادامه خواهد داد که با توجه به شرایط جهانی بیماری، همایش به صورت مجازی درحال برگزاری است.

وی اظهار داشت:درس آموخته ها در قالب سخنرانی های وزین و ارائه پوستر توسط همکاران فاخر و دانشمندان از کشورهای مختلف در پنل های طراحی شده به بحث گذاشته خواهد شد و در مجموعه ویژه‌ای منتشر و در اختیار همگان قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی همایش نیز گفت: بیش از ۴۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس بین المللی کووید -۱۹و نظام سلامت رسیده که از این تعداد ۲۳ مقاله پذیرفته شده است که ۲۱۴ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه و مقالات برتر در مجله اسکوپوس دانشگاه چاپ خواهد شد.

دکتر علیرضا شغلی افزود: همایش بین المللی “COVID۱۹ و نظام سلامت – درس های آموخته” به صورت مجازی به بررسی نحوه برخورد نظام سلامت کشور به معنای عام آن با این بیماری به عنوان یک بیماری جدید و ناشناخته و نقاط ضعف و قوت آن در مواجهه با این بیماری از جمله در بخش روش‌های مختلف درمانی به کار رفته می پردازد.   

وی اضافه کرد: تاثیر روشهای مختلف حفاظتی و روش های بهداشتی مورد استفاده برای حفظ ایمنی محیط زیست به لحاظ ایجاد بیماری، مراقبت‌های پرستاری و درمانی و همچنین روش‌های غربالگری، رژیم های دارویی بکار رفته، نظام مراقبتی به کار رفته، نحوه آموزش و اطلاع رسانی و در پی آن مشارکت های مردمی، چگونگی هماهنگی های بین بخشی، سلامت روان، باورها و آموزه های دینی و نظام سلامت و تشخیص و گزارش دهی که همگی از جمله موضوعات بحث برانگیز و پر اهمیت در مواجهه با یک بیماری نوپدید هستند، از دیگر مباحث مورد توجه این رخداد علمی است.

این مسوول محورهای این همایش را خدمات پیشگیرانه، غربالگری، اطلاع رسانی، آموزش عمومی و دستورالعمل های بهداشتی، ایمن سازی همگانی علیه کووید ۱۹، تشخیص، مراقبت، درمان و پیامدها، کووید- ۱۹ و سلامت روان، مشارکتهای مردمی، نیروهای داوطلب و سازمانهای مدنی و غیردولتی، قانونگذاری، سیاستگذاری، حمایت طلبی، همکاری بین بخشی و شبکه سازی، مسوولیت پذیری و پاسخگویی ذکر کرد.

error: Content is protected !!