وضعیت نامطلوب شاخص‌های بهداشتی در مناطق کم برخوردار تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحسین روح الامینی، در حاشیه نشست مشترک مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران با مجمع نمایندگان تهران و جمعی از خیرین سلامت، گفت: مانع زدایی، استفاده از مشوق‌های قانونی و اختصاص بودجه عادلانه به حوزه سلامت از موارد قابل توجه در مجلس شورای اسلامی است که باید به آنها پرداخته شود.

وی اظهار کرد: مراکز بهداشتی درمانی حاشیه تهران که تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران است به دلیل پاسخگویی به نیازهای منطقه با معضلات بسیاری مواجه هستند؛ لذا این جلسه به منظور گسترش سطح خدمات، افزایش ظرفیت‌ها و دسترسی بیشتر برگزار شد.

روح الامینی افزود: امیدوارم با حمایت و جلب حداکثری کمک‌های خیرین، مشکلات مراکز بهداشتی و درمانی برطرف و باری از دوش دانشگاه علوم پزشکی ایران برداشته شود.

نماینده مردم تهران تصریح کرد: در آستانه تدوین برنامه هفتم هستیم؛ در مجلس، ما می‌توانیم برخی موانع قانونی را برطرف و از طریق ابزارهای تشویقی در برنامه ۵ ساله هفتم؛ بودجه‌های بیشتری را به حوزه سلامت اختصاص دهیم.

وی با بیان اینکه مشوق‌های قبلی باید دقیق‌تر و شفاف‌تر مطرح شود، افزود: در واقع برای جذب بیشتر کمک‌های مردمی باید موانعی که پیش روی خیرین است برطرف شود؛ برای مثال می‌توان کمک‌های خیرین را در بحث محاسبه مالیاتی لحاظ کرد.

روح الامینی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت شاخص‌های بهداشتی مناطق کم برخوردار تهران مطلوب نیست، باید تلاش کرد بودجه‌های مربوطه به صورت عادلانه توزیع شود. همچنین وزارت بهداشت، تأمین کادر مورد نیاز برای مراکز بهداشتی درمانی شهرستان‌ها را در اولویت قرار دهد تا مردم آن مناطق از سطح عادلانه تری از خدمات برخوردار شوند.

نماینده مردم تهران ضمن اشاره به بازدید مجمع نمایندگان از مجتمع بیمارستانی حضرت رسول (ص) گفت: خدمات رسانی و تلاش‌های کادر درمان به ویژه در دوران کرونا قابل تقدیر است و ما قدردان زحمات آنها هستیم.

وی اظهار کرد: پراکندگی جغرافیایی مراکز بهداشتی و بیمارستان‌های مستقر در استان تهران یک مشکل قابل توجه است؛ لذا برنامه ریزی و مدیریت مناسب برای ساخت مجتمع‌های بزرگ و ارائه خدمات تجمیعی درمانی، به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع ضروری است.

error: Content is protected !!