در زمان قرنطینه، بسیاری از افراد وقت خود را بر روی رایانه ، تلفن هوشمند یا تلویزیون می گذرانند که می تواند باعث نزدیک بینی چشمان شود.
به گزارش ایلنا، در زمان قرنطینه، بسیاری از افراد وقت خود را بر روی رایانه ، تلفن هوشمند یا تلویزیون می گذرانند که می تواند باعث نزدیک بینی چشمان شود.چشم پزشک بیمارستان مسکو، کاندیدای علوم پزشکی ناتالیا باکونینا، درباره چگونگی محافظت از بینایی در زمان قرنطینه مقاله ای منتشر نموده است.
در این مقاله آمده است که اول از همه، شما باید فاصله چشمانتان را تا مانیتور تنظیم کنید. فاصله ایمن را می توان با فرمول محاسبه کرد: اندازه مورب صفحه نمایش کامپیوتر را در ۲٫۵۴ و ۱٫۷۵ ضرب کنید. فاصله حاصل بر طبق سانتی متر را باید با صفحه نمایش رعایت کنید. اتاق باید به خوبی روشن باشد، بهتر است که منبع نور در سمت چپ قرار داشته باشد.
هنگام کار با رایانه باید هر ۱۰ دقیقه بعد از استفاده از کامپیوتر، چشمانتان استراحت کند. توصیه نمی شود کودکان بیش از ۴۰ دقیقه در روز در مقابل کامپیوتر بنشینند و بیش از ۷۰ دقیقه این زمان برای نوجوانان است.
گفتنی است، پیش از این در خبرها آمده بود که در لهستان خودرویی با یک مرد نابینا تصادف کرد که پس از آن او دوباره بینایی خود را باز یافت. یانوش گورای، ۲۰ سال پیش بر اثر واکنش آلرژیک نابینا شد و چشم چپش فقط اشکال و نور را تشخیص میداد.
پس از تصادف با خودرو او را به بیمارستان منتقل کردند تا شکستگی پایش را درمان کنند. او ۲ هفته در بیمارستان بستری شد و وقتی مرخص شد، متوجه شد که با هر دو چشم می بیند و بیناییاش کاملا بازگشته است. پزشکان نمی توانند چگونگی بازیافت بینایی او را توضیح بدهند،زیر او تقاضای شرکت در تحقیقات را رد کرد. اما خودش معتقد است که علت بازیافت بیناییاش، دو ضربهای بود که به سرش وارد شد، یک ضربه بر اثر برخورد با خودرو و دومی افتادن روی آسفالت خیابان.