
به گزارش ایرنا، احمد ترحمی چهارشنبه در بازدید از مراحل ساخت نخستین بیمارستان بحران جنوب شرق کشور با تقدیر از دستاندرکاران این طرح اظهار داشت: باید همه امکانات برای تکمیل و تجهیز هرچه سریعتر این بیمارستان بسیج شود تا در پایان اردیبهشت ماه سال جاری عملیات عمرانی آن تمام شود.
جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان یزد با تشریح ویژگیهای بیمارستان بحران یزد، گفت: ابتکار ساخت این بیمارستان منحصر به یزد و در عین مجزا بودن از ساختمان اصلی بیمارستان شهید رهنمون است که همجوار با این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی است و در کوتاهترین زمان ممکن می تواند خدمات پزشکی، پرستاری و پشتیبانی را به نیازمندان ارائه کند.
ترحمی خاطر نشان کرد: این بیمارستان در مواقع و شرایط بحرانی بلافاصله تخلیه می شود و در اختیار ستاد بحران استان قرار می گیرد و ویژگی خاص آن، این است که با وجود بیمارستان تخصصی بحران، سایر بیمارستانها در مواقع بحران به خدمات تخصصی خود بدون درگیر شدن در موارد اورژانسی ادامه می دهند و از تعطیلی بخشهای آن همانند آنچه که در بروز و شیوع ویروس کرونا اتفاق افتاد، جلوگیری می شود.
وی افزود: هیچ مشکلی در تامین اعتبار برای تکمیل بیمارستان بحران و خرید تجهیزات آن در استان وجود ندارد و این پروژه مهم قرار بود با بازسازی و مرمت بیمارستان قدیم فرخی در مهر و آبان ۹۹ به بهرهبرداری برسد که پس از تخریب قسمتهایی از آن بهدلیل فرسودگی و عدم استحکام بنا، مقرر شد با نظر تیم فنی عملیات مقاوم سازی پروژه انجام شود.
ترحمی ادامه داد: با توجه به حساسیت کار، تمامی ساختمان مقاوم سازی و بخش بزرگی از سقف های قدیمی تخریب شد و اکنون این طرح با استاندارهای فنی و اضافه شدن چند بخش آن در پایان اردیبهشت ماه سال جاری آماده تجهیز میشود و امیدواریم در خرداد ماه به بهره برداری برسد.
بیمارستان بحران یزد با زیربنای سه هزار و ۵۰۰ متر مربع در سه طبقه، دارای ۱۲۰ تخت عمومی، ۲۰ تخت ای سی یو، ١۵تخت آی سی یو نوزادان و ۶ اتاق عمل مجهز و استاندارد است و بخشهای اورژانس، سیتی اسکن و رادیولوژی برای آن پیش بینی شده و قابلیت استفاده از اورژانس هوایی در کمترین زمان ممکن را دارد.
بخش بهداشت و درمان استان یزد علاوه بر شهروندان این استان به هموطنان استانهای شرق و جنوب شرق کشور خدمات ارائه می کند.