به گزارش شامگاه دوشنبه ایرنا، طبیب نامدار طب سنتی دکتر حسین خیراندیش با اشاره به استقبال مردم از طب سنتی گفت: در سال های اخیر از سال ۹۸ تا کنون حدود ۳۰ درصد از نسخه های کشور به طب سنتی کشیده شده اند.
وی افزود: تمهیدات ما این است تا به رده سوم و دوم و اول در جهان برسیم زیرا جهت گیری کارمان جهت گیری پژوهشی است.
این طبیب سنتی کشورمان افزود: امروز مراسم رسمی افتتاح سلامتکده محله پونک در امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) برگزار شد، این سلامتکده توانسته از وزارت بهداشت مجوز فعالیت خود را اخذ کند.
به گفته وی، در این سلامتکده ۲۰ نفر از پزشکان و متخصصان طب سنتی که از همکاران قدیم من هستند فعالیت می کنند و هر یک از این افراد سوابق کاری بسیار بالایی دارند، ما پژوهش هایی را با یکدیگر انجام دادیم.
دکتر خیر اندیش خاطرنشان کرد: این مرکز در غالب ساختمان پزشکان سجاد فعالیت می کرد که از این پس در غالب سلامتکده طب سنتی، مجموعه درمان هایی را در قالب طب سنتی به تمام بیماران ارائه می دهد.
وی تاکید کرد: چون این مکان محل اسکان و ویزیت استادان طب سنتی است از طریق کادر طب سنتی کشور هم بیمارانی که نیاز به درمان دارند به این مکان ارجاع داده می شوند.
در این مراسم دبیر هیات امناء و مدیر امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) گفت: این امامزاده از نوادگان امام زین العابدین (ع) است که نزدیک به هزار سال است که به عنوان زیارتگاه محل حضور عاشقان اهل بیت (س) است. نزدیک به ۶ سال است که درمانگاه سجاد امامزاده در خصوص طب سنتی خدماتی را ارائه می دهد.
مهدی مزینانی افزود: برای اینکه بتوانیم کارمان را گسترده تر و قانونمندتر کنیم به دو سال است که پیگیر مجوز افتتاح سلامتکده بودیم که خوشبختانه موفق شدیم این مجوز را از دانشگاه علوم پزشکی ایران بگیریم و به عنوان اولین امامزاده، سلامتکده طب سنتی را در این آستان راه اندازی کنیم.
وی ادامه داد: همانطور که می دانید طب سنتی، طب اهل بیت (س) است لذا ما خواستیم در کنار این امامزادگان مقدس خدماتی را ارائه دهیم بنابر این مسیر خود را به سوی طب سنتی پیش بردیم.
مزینانی در ادامه اشاره ای هم به هزینه استفاده از این سلامتکده کرد و اظهار داشت: این سلامتکده زیر نظر مرکز افق فعالیت می کند، سعی کردیم هزینه ویزیت با توجه به وضعیت درآمد خانواده ها تعیین شود، البته آن دسته از افراد نیازمندی که مورد تایید مددکاران خیریه ساجدین که زیر نظر مرکز افق آستان فعالیت می کند، باشند، می توانند به صورت رایگان از خدمات سلامتکده استفاده کنند.
وی در ادامه به برنامه های اجرایی این آستان داشت و افزود: ما در اینجا ۲۳ نوع خدمات ارائه می دهیم، باشگاه فرهنگی، ورزشی سجاد آستان یک باشگاه الف در سطح کشور است که خانم ناهید کیانی ورزشکار این باشگاه توانسته است سهمیه المپیک بانوان را کسب کند، اینجا ما شورای حل اختلاف داریم که توانستیم مجوز تبدیل آن به مجتمع قضایی را بگیریم، صندوق خیریه ساجدین آستان و مرکز فیزیوتراپی هم خدمات ارائه می دهند، توسط بنیاد بین المللی صلوات که ۴۰۰ هزار نفر عضو دارد در خصوص تهیه ارزاق، جهیزیه، درمان، کمک هزینه تامین مسکن و … خدماتی داده می شود.
به گفته مزینانی در خانه فرهنگ ساجدین ۱۵ کلاس آموزشی و کارآفرینی برای بانوان سرپرست خانوار برگزار می شود همچنین آشپزخانه آستان روزانه ۴۰ تا ۵۰ پرس غذای رایگان برای افراد نیازمندی که از شهرستان و پیرامون امامزاده مراجعه می کنند توزیع می کند، مرکز مشاوره پزشکی تخصصی مرکز هم نمونه دیگری از خدمات امامزاده است.
مدیر آستان امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) تاکید کرد: شیوع کرونا هم نتوانست فعالیت و خدمات امامزاده را به تعطیلی بکشاند که در طول این مدت ما با رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان فعال بودیم، روزانه بیماران بسیاری برای درمان مراجعه می کردند و کمک های بسیاری در حوزه تهیه ماسک و گان و … داشتیم.
به گزارش ایرنا، امامزاده عینعلی و زینعلی در غرب تهران و در منطقه ۲ قرار دارد.