به گزارش روز جمعه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از روزنامه دیلی میل، این یافته ها ناشی از مطالعه ۸۲ دانش آموزی از این افراد خواسته شد که در حین نشستن به صورت های صاف و غوز کرده مختلف یک سری آزمایش انجام دهند.
البته به این دانش آموزان گفته نشد که در این مطالعه حالت های نشستن صاف و یا خمیده و غوز کرده آنها مورد بررسی قرار می گیرد بلکه دانش آموزان تصور کردند در این مطالعه میزان تمرکز آنها مورد ارزیابی قرار می گیرد.
محققان دانشگاه «فردریش-الکساندر» در آلمان در این مطالعه با تغییر ارتفاع میز و صندلی وضعیت نشستن دانش آموزان را به حالت نشسته صاف یا خمیده تغییر می دادند.
در این مطالعه یک جدول پنج امتیازی برای وضعیت روحی این افراد طراحی شد و نتایج این مطالعه نشان داد، وضعیت روحی افرادی که صاف می نشستند به طور متوسط ۳.۷۷ امتیاز بود در حالی که این امتیاز برای افرادی که به صورت خمیده و غوز کرده می نشستند، ۳.۴۳ امتیاز بود.
نتایج این مطالعه تاکیدی است بر یافته های مطالعه قبلی که نشان می دهد، راست نشستن یا ایستادن خودباوری و خلق و خوی افراد سالم را بالا می برد و این افراد احساس غرور بیشتری نسبت به افرادی می کنند که به صورت خمیده و غوز کرده می نشینند.
محققان اظهار داشتن که صاف نشستن با کاهش فشار خون، کاهش ضربان قلب و کاهش دما ارتباط دارد. وضعیت های خمیده و غوز کرده نشستن ممکن است به فرد این موضوع را القا کند که در یک وضعیت سلامتی بالقوه تهدید کننده ای قرار دارد و از این رو حالت روحی منفی را تجربه کند. از طرف دیگر صاف نشستن به شخص این حس را می دهد که در یک وضعیت سلامتی غیرتهدیدکننده قرار دارد.