به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، بررسی که در این زمینه در دانشگاه آکسفورد انجام شده حاکیست که واکنش سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا به اندازه مصونیت ناشی از تزریق واکسن قدرتمند نیست.
برای جمع بندی در این زمینه نزدیک به ۸۰ متخصص درمانی برای مدت ششماه بر روی مبتلایان به ویروس کرونا تحقیق کردند و در نهایت از هوش مصنوعی برای تحلیل و بررسی وضعیت مصونیت بدن این افراد استفاده شد.
بر اساس بررسی یادشده واکنش سیستم ایمنی بدن افراد مختلف در برابر ویروس کرونا متفاوت است و حتی شیوه تولید پادتن در بدن این افراد هم با یکدیگر فرق میکند. در اکثر موارد ایمنی بدن ششماه بعد از ابتلاء به کرونا از بین میرود و افراد مستعد ابتلای دوباره به این ویروس خواهند بود.
بر اساس بررسی یادشده هر چه شدت این بیماری در بدن افراد بیشتر باشد، مصونیت بدنی افراد نیز در برابر آن قدرتمندتر خواهد بود. البته در ۹۰ درصد از موارد بررسی شده افراد مبتلا شده به کرونا بعد از ششماه مصونیت خود را از دست داده بودند.
مساله نگران کننده جدی عدم تولید آنتی بادی در بدن افراد در صورت ابتلاء به گونههای جدیدتر این ویروس است. لذا افرادی که قبلاً کرونا گرفتهاند به راحتی میتوانند دوباره به گونههای جدیدتر آن مبتلا شوند.
اما تزریق واکسن شرایط پایداری را در مقابله با ویروس کرونا ایجاد میکند و به تولید یکدست آنتی بادی در بدن همه تزریق کنندگان منجر میشود. مقدار این آنتی بادی ده برابر مقدار آنتی بادی تولید شده در صورت ابتلاء به کروناست.