به گزارش خبرگزاری مهر، حمید سوری گفت: با برنامه ریزیهایی که انجام شده درصددیم در مدت ۱۰ روز تا حداکثر دو هفته، پوشش واکسیناسیون را به سرعت بالا ببریم.
وی ادامه داد: روند اپیدمی و طغیانی که ایجاد شد به ویژه در پیک چهارم و در پی آن، پیک پنجم، از خوزستان آغاز شد.
سوری افزود: گزارشاتی از این استان در بهمن ۱۳۹۹ دریافت کردیم و بلافاصله تیم واکنش سریع در آنجا حضور یافت و اقدامات فوری انجام و موجب شد سرعت انتشار ویروس را به بقیه نقاط کشور کاهش دهیم و در برخی موارد، آن را زمین گیر کنیم.
وی اضافه کرد: واریانتی که آنجا غالب شد بریتانیایی بود، اما واریانتهای دیگر هم به آن اضافه شد و در استانهای بوشهر و هرمزگان و فارس، واریانت آفریقایی را داشتیم و حتی دلتا. حرکت این ویروس ادامه یافت و جنوب سیستان و بلوچستان رو درگیر کرد.
رئیس گروه واکنش سریع کووید ۱۹ افزود: از اواخر هفته سوم و یا چهارم در سیستان و بلوچستان، طغیانهای اپیدمی را دیدیم و به شمال استان گسترش پیدا کرد.
سوری در ادامه گفت: رنگ کرونایی شهرها، عمدتاً بر اساس تختهای بیمارستانی است و شدت بیماری، تابعی از اشغال تختهای بیمارستانی است.
وی افزود: رنگ به تنهایی نمیتواند مؤید بار بیماری یا مشخص کننده اهمیت مسأله اپیدمی در این منطقه باشد.
رئیس گروه واکنش سریع کووید ۱۹ گفت: خوشبختانه با توزیع انبوه واکسن و تستهای تشخیصی، به سرعت توانستیم روند را پایین بیاوریم.
سوری افزود: وزارت بهداشت در بسیاری از مناطق کشور به ویژه مناطق جنوبی تصمیم گرفت افراد ۵۰ سال به بالا را در اولویت دریافت واکسن قرار دهد و گروههای پر خطر زیر ۵۰ سال هم وارد سیکل واکسیناسیون خواهند شد.
وی ادامه داد: از مردم میخواهیم مشارکت فعالتری داشته باشند تا بتوانیم در این پویش موفق باشیم.