مرگ‌های کرونایی مرداد مازندران از ۹۰۰ نفر گذشت

به گزارش ایرنا، آمار مجموع بستری‌شدگان کرونایی مازندران پس از رسیدن به چهار هزار و ۷۶ نفر در روز ۲۱ مرداد، طی هفت روز گذشته در مسیری کاهشی قرار گرفت و تا ظهر امروز –پنجشنبه ۲۸ مرداد- به سه هزار و ۳۵۵ نفر رسید که ۴۱۷ نفر از این تعداد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

 این روند کاهشی هر چند که تا حدودی از فشار کاری کادر درمان و بیمارستان‌های استان کاست، اما هنوز به کاهش مرگ‌های کرونایی این استان نرسیده و همچنان روزانه بیش از ۳۰ نفر در بیمارستان‌های این استان جان خود را از دست می‌دهند.

با مرگ ۴۰ بیمار کرونایی دیگر در مازندران طی ۲۴ ساعت منتهی به ظهر روز پنجشنبه ۲۸ مرداد، مجموع جان‌باختگان کرونایی این استان در مرداد امسال به ۹۲۹ نفر رسید که میانگین مرگ ۳۳ نفر در هر روز را برای مرداد مازندران نشان می‌دهد. همچنین آمار قربانیان کرونا در این استان از یکم فروردین امسال تا ظهر ۲۸ مرداد به یک هزار و ۶۹۱ نفر رسید.

بر اساس این آمارها تعداد بستری‌شدگان جدید بیمارستان‌های مازندران طی ۲۴ ساعت اخیر در ادامه روند کاهشی چهار روز گذشته به ۴۱۴ نفر رسید که از نظر پزشکان و مسئولان حوزه بهداشت و درمان با توجه به حضور بسیاری از مردم در روستاها و ییلاقات به دلیل تعطیلات این روند کاهشی ممکن است متزلزل و شکننده باشد و پس از بازگشت افراد به شهرها دوباره در مسیری افزایشی قرار بگیرد.

آمارهای کرونایی ۴۸ ساعت اخیر مازندران روند کاهشی تعداد ترخیص‌شدگان کرونایی از بیمارستان‌های استان را نیز نشان می‌دهد که در صورت استمرار می‌تواند نگران‌کننده باشد. هر چه تعداد ترخیص‌شدگان کرونایی در هر شبانه‌روز بیشتر باشد، از آمار مجموع بستری‌شدگان در استان کاسته می‌شود. اما در ۴۸ ساعت گذشته تعداد مجموع ترخیص‌شدگان کاهشی شد و به ۴۸۲ نفر در شبانه‌روز اخیر رسید.

مرگ‌های کرونایی مرداد مازندران از ۹۰۰ نفر گذشت

 پزشکان و مسئولان حوزه بهداشت و درمان مازندران پیش‌بینی می‌کنند که با توجه به حضور پرتعداد مسافران در این استان و بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی به ویژه در جمع‌های خانوادگی که این روزها در روستاها و ییلاقات برگزار می‌شود، این احتمال وجود دارد که مازندران در یک هفته آینده باز هم درگیر روند افزایشی آمارهای کرونایی شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران معتقد است که این تعطیلات اگرچه با هدف کنترل ترددها و کاهش سرعت شیوع بیماری در کشور اعمال شد، اما برای مازندران با توجه به حضور مسافران در این استان احتمالا نتیجه معکوس خواهد داشت و می‌تواند وضعیت این استان را وخیم‌تر از روزهای کنونی کند.

دکتر قاسم اویس تنها راه ثابت ماندن وضعیت کرونایی در مازندران طی روزهای آتی را حضور نیافتن مسافران در اماکن عمومی و خارج نشدن آن‌ها از ویلاها و خانه‌ها می‌داند و در عین حال نیز معتقد است که تحقق چنین امری تقریبا ممکن نیست. چرا که مسافران پس از حضور در مازندران قطعا در اماکن تفریحی نیز حضور می‌یابند و توجهی هم به پروتکل‌های بهداشتی ندارند.

موج پنجم کرونا در مازندران از ۳۰ خرداد آغاز شد و پس از گذشت حدود ۵۴ روز به قله رسیده و در اکنون از نظر تعداد مجموع بستری‌شدگان حدود یک هفته است که در روند نزولی قرار دارد. اما تعداد قربانیان همچنان بالاست. با این حال کارشناسان و پزشکان معتقدند در صورت استمرار بی‌توجهی مسافران و جامعه بومی استان به پروتکل‌های بهداشتی، پایداری ایجاد شده در موج پنجم به زودی خواهد شکست و روند صعودی یک بار دیگر از سر گرفته می‌شود.

در حال حاضر ۲۰ شهرستان از ۲۲ شهرستان مازندران در وضعیت قرمز و کبود کرونایی قرار دارند و با فاصله زیادی نسبت به میانگین کشوری در میزان ابتلا نخستین استان کشور است.

error: Content is protected !!