۲۵ درصد مرگ‌های کرونایی به دلیل درمان دیرهنگام بیماری است

به گزارش خبرگزاری مهر، سیامک محبی با تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور گفت: ۳۵۹ شهرستان قرمز، ۵۹ شهرستان نارنجی و ۳۰ شهرستان زرد بر اساس تعریف رنگ بندی وزارت بهداشت وجود دارد.

وی با اشاره به روند بستری بیماران در ۳۰ روز گذشته در مراکز درمانی استان قم افزود: روند بستری هنوز در استان قم افزایشی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: میزان مراجعه مردم به مراکز سرپایی تشخیص و درمان کرونا همچنان صعودی است که علاوه بر ۹ مرکز تشخیص و درمان کرونا در ۵ مرکز خدمات جامع سلامت نیز امکان گرفتن تست سریع کووید ۱۹ فراهم شده است.

رئیس مرکز بهداشت استان قم ادامه داد: سامانه اینترنتی نوبت دهی مراکز خدمات تشخیص و درمان سرپایی کرونا از ابتدای شهریور ماه راه اندازی شده است و همشهریان برای دریافت نوبت می‌توانند از طریق شماره تلفن ثابت ۳۷۱۴۰ و همچنین از طریق درگاه اینترنتی https://nobat.muq.ac.ir پیگیری‌های لازم را دنبال کنند.

وی با اشاره به انجام ۲۰ هزار و ۴۹ آزمایش طی یک هفته در قم، گفت: از میان آزمایش‌های انجام شده، آمار بیماران مثبت بالای پنج هزار نفر است؛ با فرض شرایط ثابت که درگیر ویروس جدید نشویم پیش‌بینی ما این بود که تا ۱۲ شهریورماه به قله پیک برسیم اما احتمال دارد که این پیش‌بینی محقق نشود.

محبی با بیان اینکه ۲۹ مرکز بهداشتی استان قم در شرایط قرمز هستند، افزود: سن مرگ و میر کرونا دلتا نسبت به گونه‌های قبلی کاهش داشته است و امروز سالمندان قابل توجهی واکسینه شده‌اند که جمعیت آن‌ها باید بیشتر هم شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از ایجاد بی‌اعتمادی نسبت به روش‌های درمانی نوین در فضای مجازی گلایه کرد و ادامه داد: ۲۵ درصد مرگ و میرهای کرونایی بخاطر تأخیر در مراجعه به مراکز بهداشت و شناسایی دیرهنگام بیماری کرونا است به همین دلیل از مردم درخواست داریم تا از زمان طلایی درمان خود استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه اضافه وزن و دیابت برای بیماران کرونایی خطرساز است، گفت: تست‌های سریع توسط تیم‌های رهگیری در حال انجام است تا شناسایی بیماران به شیوه مطلوب انجام شود.

رئیس مرکز بهداشت استان قم عنوان کرد: اکنون گروه‌های سنی چهل سال به بالا در قم واکسن می‌زنند و تلاش مسئولان استان برای کاهش سن گروه مخاطبان است.

error: Content is protected !!