روند بستری بیماران کرونایی درمراکز درمانی قم تثبیت شد

سیامک محبی روز چهارشنبه دریکصدوسومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به‌بحران درتالار کرامت استاتداری قم، اظهار داشت: طبق آخرین آمار تعداد آزمایش‌های هفتگی کرونا دراستان، ۱۷ هزار و ۷۰۸ مورد است که حدود ۱۳ هزار مورد سریع انجام شده و پنج هزار بیمار جدید نیز شناسایی شده‌است.

وی با اشاره به‌اینکه برای سومین هفته متوالی روند کاهشی مثبت شدن آزمایش‌های کرونا را شاهد هستیم ادامه داد: ۵۸ درصد از آزمایش‌های انجام شده درمراکز ۹ گانه مثبت هستند که این آمار کاهشی بوده اما به‌معنای کنترل بیماری نسیت، چرا که به علت اینترنتی کردن نوبت دهی مراکز سرپایی آزمایش کرونا، مراجعه کنندگان نیز کم شده‌اند.

محبی با بیان اینکه قم هشت هفته است که درگیر وضعیت قرمز کرونایی می باشد افزود: واکسیناسیون کمکی به‌وضعیت فعلی نخواهد کرد.

 معاون دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در انجام آزمایش‌های سریع کرونا از لحاظ کمی و کیفی جزء پنج استان برتر درکشور قرار داریم.

وی با اشاره به‌زیرساخت‌های مربوط به‌واکسیناسیون دراستان تصریح کرد: درصد افراد زیرپوشش واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹ در استان به‌عدد ۳۴.۶ رسیده که در میانگین کشوری درجایگاه قابل قبولی قرار داریم، اما درعین حال نیازمند گسترش واکسیناسیون در استان هستیم.

محبی گفت: از ابتدای طرح واکسیناسیون سراسری تاکنون در استان ، ۳۶۰ هزار و ۵۵۵ تَن نخستین دُز و ۱۳۸ هزار و ۷۵ تَن نیز دُز دوم و در مجموع ۴۹۸ هزار و ۶۳۰ تَن واکسن کرونا دریافت کرده‌اند.

وی با با تاکید بر ترغیب تمامی گروه‌های واجد شرایط به‌دریافت  واکسن در سطح استان با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها گفت: برخی از افراد گروه هدف و واجد شرایط واکسن از دریافت واکسن خود امتناع می‌کنند که این امر هیچ توجیه قابل قبولی ندارد چرا که دریافت واکسن نقش موثری درکاهش موارد بدحال شدن و یا فوت بیماران کرونایی دارد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: به‌دنبال تعطیلی بازاها، مراکز تجاری و اصناف نیستیم هدف ما رعایت هرچه بهتر پروتکل‌های بهداشتی درسطح استان است تا از این بحران نجات پیدا کنیم.

error: Content is protected !!