رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان شامگاه پنجشنبه در مراسم کلنگ زنی این مرکز به خبرنگار ایرنا گفت: یک خیر نیک اندیش خانواده محترم زنده یاد “حاج عباس نجفی” برای سرمایهگذاری و راهاندازی انستیتو سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در این استان مشارکت میکند که اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه یکهزار و ۸۰۰ ” ۱۸۰۰ میلیارد تومان است.
وی، با قدردانی از اقدامات خیرین در حوزه بهداشت و درمان استان زنجان از انعقاد تفاهمنامه برای تاسیس و راهاندازی انستیتو سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی استان زنجان خبر داد و گفت: این کار طی تفاهم نامه منعقد شده بین یک موسسه تحقیقاتی با عنوان موسسه عام المنفعه و یک خیر انجام گرفته که تحقق آن دستاوردهای بسیار مثبتی را برای این استان به دنبال دارد.
وی اضافه کرد: این درحالی است که طی سال های گذشته موضوع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان مورد توجه قرار گرفته و در این خصوص شرکت های معتبری سرمایه گذاری خوبی نیز آغاز کرده اند.
این مسؤول ادامه داد: تاسیس انستیتو سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی استان زنجان اقدامی ارزشمند محسوب می شود چرا که در سطح جهانی حرکت های خوبی آغاز شده که امیدها را بیش از گذشته افزایش داده است.
وی اظهار داشت: بر این اساس این واحد دانشگاهی نیز با توجه به ارزیابی ها و نیروی انسانی متبحر و نخبگان به این جمع بندی رسید که باید در این حوزه سرمایه گذاری بسیار سنگین و کلان انجام دهد.
قزلباش افزود: مسیر پیش رو برای راه اندازی انستیتو سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی مثبت تلقی می شود، هر چند خروجی فعالیتها زمان بر خواهد بود، اما می تواند برای استان و این کشور آبرو و اعتبار ویژه ای را کسب کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: این کار مهم می تواند برای بشریت به ویژه مردم این استان بسیار مفید باشد که با توجه به وضعیت مالی دانشگاهها و اقتصاد کشور، از ظرفیتهای خیرین بهره گیری شده است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه خیری برای انجام این پروژه مهم علمی در استان وارد عمل شده که طی سال گذشته تفاهم نامه ای در این راستا تدوین و به توافق طرفین رسید که در هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان نیز تصویب شد که امور مشارکتهای اقتصادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز بر این کار صحه گذاشت.
به گفته این مسوول، این پروژه، مرکز تحقیقات، تولید سلول با ایجاد کلین روم پیشرفته، بانک سلول با ایمن ترین روش ها، پیوند سلول با بکارگیری پزشکان متخصص، راه اندازی بیمارستان ۱۰۰ تا ۲۰۰ تخت خوابی، ایجاد فضاهای اقامتی و رفاهی جهت پرسنل مراجعه کنندگان را در بر می گیرد.