محققان کایروپراکتیک (درمان مشکلات اسکلتی) در کانادا تاکید دارند که وزن کیف یا کوله پشتی مدرسه باید کمتر از ۱۵ درصد وزن کودک باشد.
به گزارش ایرنا، محققان انجمن کایروپراکتیک کانادا (CCA) در مقاله ای با عنوان ‘ ۹ گام برای اطمینان از استفاده درست فرزند شما از کوله پشتی’ به بررسی چگونگی استفاده از کوله پشتی و وزن مناسب آن پرداخته اند.
در این مقاله آمده است: ‘ این نکته اهمیت دارد که استفاده درست از کوله پشتی از سنین پایین فرزند شما آغاز شود. اگر کوله پشتی در مدت زمان طولانی و بصورت نادرست استفاده شود، نه تنها باعث ایجاد درد در شانه یا گردن می شود، بلکه می تواند منجر به تغییر در وضعیت ایستادن و راه رفتن شود ‘.
در ادامه این مقاله به ۹ گام برای اطمینان از اینکه کودکان به درستی از کوله پشتی خود استفاده می کنند، اشاره شده است:
۱- بسته بندی سبک را تشویق کنید:
بهترین راه برای شروع این است که با اعمال عادت های خوب، وسایلی را درکوله پشتی قرار دهید که مورد نیاز است. با فرزند خود تصمیم بگیرید که چه وسایلی مورد نیاز است و چه وسایلی می تواند حذف شود. فقط آنچه را که نیاز دارید بسته بندی کنید و در کوله پشتی خود قرار دهید.
۲- بار آن را به طور مساوی پخش کنید:
کوله پشتی برای توزیع وزن به طور مساوی ساخته شده است. اطمینان حاصل کنید که سنگین ترین وسایل در نزدیک ترین نقطه به وسط پشت کودک قرار دارد. این نقطه، مرکز ثقل خود را تثبیت می کند و به جلوگیری از خمیده شدن، کج راه رفتن یا به جلو افتادن، کمک می کند.
۳- اطمینان حاصل کنید که وزن کوله پشتی مناسب است:
در حالت ایده آل، کوله پشتی نباید بیشتر از ۱۰ تا ۱۵ درصد وزن بدن مصرف کننده باشد. این به ویژه برای کودکان کوچکتر اهمیت دارد.
۴- با پاهای خود بلند شوید:
به کودک خود بیاموزید که کوله پشتی خود را روی زمین پشت سر خود قرار دهد، زانوها را خم کند، دستان خود را داخل بندهای کوله پشتی کند و با کوله پشتی بلند شود.
۵- اطمینان حاصل کنید که بندهای کوله پشتی محکم است:
کوله پشتی باید روی هر دو شانه به طور ایمن و مناسب و بر روی حد فاصل پشت بدن قرار گیرد. اگر کوله پشتی روی باسن حلق آویز شود، بندهای کوله محکم و مناسب نیست و با تنظیم مناسب می توان آن را درست است.
۶- از فرزند خود بپرسید آیا هنگام استفاده از کوله پشتی احساس ناراحتی می کند:
حتی اگر به ظاهر کوله پشتی درست قرار گرفته باشد، ممکن است فرزند شما احساس خوبی نداشته باشد. از کودکان بپرسید که آیا کوله پشتی برای آنها راحت است یا خیر. اگر آنها می گویند اینطور نیست، سعی کنید دریابید که دلیل آن چیست و آیا می توان با تنظیم کردن کوله پشتی، آن را برطرف کرد.
۷- بطور مداوم راحتی کودکان خود را کنترل کنید:
مطمئن نباشید که اگر کوله پشتی را درابتدای سال تحصیلی تنظیم کرده اید را برای کل سال همینگونه باقی می ماند. ممکن است یک بند تنگتر یا گُشادتر شده باشد، ممکن است در مواقع خاصی کمی سنگین تر باشد یا شاید وسایل در کیسه در برخی روزها در یک طرف کوله پشتی، سنگینی کنند. با بررسی روزانه کوله پشتی نه تنها به راحتی فرزندتان بلکه به عادت های خوب برای زندگی کمک می کنید.
۸- هر دو بند کوله پشتی را استفاده کنند:
فرزندتان را همیشه تشویق کنید تا کوله پشتی خود را با هر دو دست بگیرد. اگر کوله پشتی را روی یک شانه یا یک بازو نگه دارد منجر به بروز مشکلاتی در آینده خواهد شد.
۹- کاهش زمان استفاده از کوله پشتی:
بهتر است در مکان های امن، کودکان تشویق شوند که کوله پشتی های خود را در کناری بگذارند و کمتر آن را بر دوش خود قرار دهند.
کایروپراکتیک (Chiropractic) زیر شاخه ای از درمان های مکمل و نوعی درمان مشکلات سیستم اسکلتی بدن انسان از جمله کمردرد یا درد گردن است.