به گزارش روز دوشنبه ایرنا، اعظم السادات موسوی رئیس همایش سالانه بین المللی بیماریهای زنان و مامایی افزود: این همایش، ششم تا نهم مهر ۱۴۰۰ به مدت ۴ روز به صورت آنلاین برگزار میشود و روزانه هزار نفر امکان ارتباط مجازی را با این همایش دارند.
موسوی با اشاره به اینکه ۱۱۱ سخنران داخلی و ۲۸ سخنران خارجی در این کنگره شرکت میکنند، اظهار داشت: همایش به صورت سخنرانی، پنل و سمپوزیوم برگزار میشود و مسائل مهم حوزه بیماریهای زنان و مامایی مورد بحث و گفت گو قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه درمان بیماریهای زنان و مامایی با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته ارائه خواهد شد، ادامه داد: تازههای درمان در حوزه اندومتریوزیس، منوپوز حاملگیهای پرخطر، نازایی، سرطانهای زنان، حفظ باروری در سرطان زنان، بیماریهای کف لگن، و چسبندگی پاتولوژیک جفت (اکرتا) از جمله مباحثه علمی مورد بحث در این همایش است.
موسوی تصریح کرد: همچنین تشخیص و اداره حاملگیهای عارضه دار مثل تأخیر رشد جنین، زایمان زودرس مشکلات کم خونی، ترومبوامبولی، جراحیهای پیچیده در سرطانها، لاپاراسکوپی در عملهای مشکل و پیچیده، جدیدترین روشهای استفاده از سونوگرافی در تشخیص بارداریهای عارضه دار به منظور درمان و جلوگیری از ایجاد عارضه برای جنین و کمک به تولد نوزاد سالم با حضور انجمن بین الملی سونوگرافی در بارداری(ISUOG)، از دیگر مباحث این کنگره خواهد بود.
به گفته وی، پنلهای تخصصی در زمینه اخلاق و مسائل و درمانهای ناباروری اهدا تخمک و جنین و غیره و سمپوزیومی در مورد سرطانهای ارثی و فامیلی در زنان راههای غربالگری پیشگیری و درمان زودرس با حضور اساتید دانشگاه تورنتو و سمپوزیومی در مورد درمان سرطان تخمدان و انتخاب درمان بر اساس ژنتیک و مارکرهای هر فرد با حضور اساتید دانشگاه اکسفورد، از دیگر موضوعات مورد بحث و گفتگو در همایش امسال خواهد بود.
موسوی خاطرنشان کرد: همچنین سمپوزیومی در مورد واکسیناسیون زنان باردار و درمان زنان مبتلا به کرونا نیز مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد و تجارب پزشکان در این زمینه ارائه خواهد شد.