کلاس‌های درس دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری حضوری خواهد بود

عباس فنی اصل در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاه محقق اردبیلی تحصیل می‌کنند که هشت هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و مابقی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا مشغول تحصیل هستند.

وی تحصیل این دانشجویان را در ۸۰ رشته تحصیلی یادآور شد و تصریح کرد: سه هزار و ۵۰۰ دانشجوی جدید نیز در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برای سال تحصیلی جدید پذیرش می‌شوند که در مقطع دکترا سال جدید تحصیلی با حضور دانشجویان آغاز شده و بعد از اعلام نتایج کارشناسی ارشد و کارشناسی نیز ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود به انجام می‌رسد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی سعی کرده از هر تهدید فرصتی برای پیشرفت و توسعه پیدا کند، گفت: ما در دوران کرونا از ظرفیت تحصیل دانش‌آموزان در فضای مجازی استفاده کردیم تا با برگزاری کلاس‌ها، نشست‌ها و هم‌اندیشی‌های مختلف با اساتید برجسته کشوری و حتی خارجی ظرفیت و توان علمی دانشجویان را بالا ببریم که پیش از این امکان استفاده از این ظرفیت به دلیل هزینه‌های بالا وجود نداشت.

فنی اصل افزود: با توجه به اینکه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا بخش عظیمی از ساعات خود را برای تکمیل پایان‌نامه و حضور در کارگاه‌های عملی سپری می‌کنند، ما سعی کردیم با تدارک خوابگاه و غذا به صورت بیرون‌بر برای دانشجویان این دو مقطع به شکل حضوری کلاس‌ها را برپا کنیم.

وی به واکسیناسیون اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در دو ماه اخیر اشاره کرد و ادامه داد: بخش عظیمی از اساتید و کارکنان واکسینه شده و کار واکسیناسیون دانشجویان نیز از چند هفته پیش شروع شده ولی به رغم این تلاش‌ها در نیم سال اول شرایط تحصیل برای دانشجویان مقطع کارشناسی غیرحضوری و در فضای مجازی خواهد بود.

فنی اصل در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: تلاش خواهیم کرد تا بعد از گذراندن دو سه ماه تا آخر امتحانات ترم اول سال تحصیلی جدید شرایط حضوری دانشجویان را فراهم کنیم تا دانشجویان در بهترین شرایط تحصیل خود را به صورت حضوری ادامه بدهند.

وی از تدارک یک‌هزار و ۲۶ اتاق دو نفره برای حضور دانشجویان و تأمین غذا یا جیره خشک برای آنها خبر داد و اضافه کرد: بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه و کارگاه در دانشگاه محقق اردبیلی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از ازدحام در خدمت دانشجویان و اساتید است و کتابخانه مرکزی این دانشگاه نیز که بزرگترین کتابخانه شمال غرب کشور است، راه‌اندازی شده و در خدمت دانشجویان می‌باشد.

فنی اصل بیان کرد: ما در تابستان امسال کلاس‌های عملی برای دانشجویان رشته‌های خاص دارای دوره‌های عملی را برگزار کردیم که این دوره‌ها با استقبال دانشجویان نیز روبه‌رو شده است.

وی در ادامه سخنان خود به تدارک زیرساخت‌های مناسب برای برگزاری مطلوب کلاس‌های مجازی در نیم سال اول سال تحصیلی اشاره کرد و گفت: برای دانشجویانی که لب‌تاب و یا گوشی تلفن همراه برای حضور در کلاس‌های مجازی را نداشتند با همکاری خیرین تدارک دیده و تحویل آنها داده‌ایم.

فنی اصل ارتقا جایگاه دانشگاه محقق اردبیلی نیز اشاره کرد و افزود: در آخرین رتبه‌بندی جهانی با عنوان تایمز دانشگاه محقق اردبیلی با در نظر گرفتن شاخص‌های توسعه‌ای در زمینه‌های مختلف توانست از جایگاه ۸۰۰ به جایگاه ۶۰۰ تغییر وضعیت داده و در بین دانشگاه‌های داخل کشور نیز از رتبه یازدهم به رتبه پنجم صعود کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در بین ۴۶ دانشگاه فعال کشور جایگاه پنجم را دارد و این جایگاه برای ما مطلوب و مناسب است اما همچنان سعی می‌کنیم در بهترین شرایط این وضعیت را در سال‌های آینده ارتقا دهیم.

error: Content is protected !!