
به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد: در بیست و چهار ساعت گذشته مورد فوتی در اثر بیماری کرونا در استان وجود نداشته است اما تعداد موارد مثبت جدید ۴۱ مورد گزارش شده که در روزهای آینده میتواند منجر به تغییر رنگ شهرستانها شود.
دکتر محمد طاهری گفت: تعداد موارد مثبت در استان از ابتدای همه گیری این ویروس تاکنون به ده هزار و ۸۳۰ نفر افزایش یافته است.
وی افزود: تعداد ۴۴۰ مورد مراجعه سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا داشتیم که از این تعداد ۷۶ مورد در بخش عادی، ۶ مورد در بخش ICU بستری و حال ۲۶ نفر وخیم گزارش شده است.
طاهری در ادامه افزود: آمار مبتلایان در شهرستانهای اسدآباد ۳۸۸ مورد، بهار ۶۳۴ مورد، تویسرکان ۶۸۹ مورد، رزن ۴۷۶ مورد، درگزین ۲۰۳ مورد و فامنین ۱۹۶ مورد، کبودراهنگ ۶۹۴ مورد، ملایر ۱۹۵۸ مورد، نهاوند ۱۲۳۰ مورد و همدان ۴۰۷۹ مورد است.
