تزریق واکسن کرونا برای ۳۹۱ نفر از پاکبانان هرمزگان

دکتر فاطمه نوروزیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همانگونه که پیش از این اعلام کرده بودیم، ۹ هزار دوز واکسن کرونا قرار بود در هفته جاری به هرمزگان اختصاص یابد که این امر محقق شده و محموله دریافتی از نوع واکسن آسترازنکا است.

وی افزود: با تحویل این سهمیه، واکسیناسیون کرونا برای گروه های هدف از روز گذشته در هرمزگان آغاز شده و در اولین مرحله ۳۴۰ دوز تزریق انجام شد.

دکتر نوروزیان خاطرنشان کرد: امروز نیز ۳۹۱ نفر از پاکبانان هرمزگان که در معرض خطر زباله های عفونی قرار داشتند، این واکسن را دریافت کردند و مابقی نیز در سهمیه های بعدی اختصاص یافته واکسینه خواهند شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در خصوص آخرین وضعیت کرونا در استان گفت: هم اکنون هشت شهرستان و جزیره شامل بندرعباس، قشم، کیش، هرمز، بندرلنگه، پارسیان و بندرخمیر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی مناطق نیز نارنجی یا زرد هستند.

دکتر نوروزیان خاطرنشان کرد: متاسفانه روند شیوع کرونا در هرمزگان یک روند صعودی بوده و روز گذشته ۹۲ بیمار جدید در بیمارستان های استان بستری شدند که آمار بستری ها به ۴۲۲ نفر رسید.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و با بیان اینکه خطر کرونا بسیار جدی است، گفت: در آخرین روز از فروردین ماه دو نفر دیگر در استان به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و شمار فوتی ها در استان به یک هزار و ۹۶ نفر رسید.

به گفته وی هم اکنون ۶۷ فرد مبتلا با وضعیت ناپایدار در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های هرمزگان تحت نظر هستند که حال ۱۵ نفر از آنها وخیم گزارش شده است و احتمال افزایش شمار فوتی با توجه به این شرایط وجود دارد.

  ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۴۰ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود سه میلیون نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

error: Content is protected !!