به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی ظهر یکشنبه در آئین افتتاح بیمارستان ویژه بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا (کووید ۱۹) در محل نمایشگاه بینالمللی بندرعباس، با اشاره به خیز وسیع شیوع بیماری کرونا در هرمزگان، عنوان کرد: سال گذشته استان هرمزگان، یک پیک از شیوع بیماری کرونا را پشت سر گذاشت اما در سال جاری با پیک شدیدی مواجه شدیم و تلاشها و زحمات بسیاری به ویژه توسط دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمان در بیمارستانها برای پذیرش و درمان بیماران صورت گرفت.
وی با بیان اینکه بیمارستان ویژه بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا در محل نمایشگاه بینالمللی بندرعباس با همکاری گسترده همه بخشها و کار شبانهروزی راه اندازی و نکات فنی در آن به خوبی رعایت شده است، ادامه داد: در فاز نخست حدود ۳۰۰ تخت و تا فاز نهایی ظرفیت ایجاد هزار تخت در این بیمارستان وجود دارد.
استاندار هرمزگان افزود: علاوه بر این، مجموعاً ۱۲۰ تخت در قالب سه بیمارستان صحرایی در محوطه بیمارستان شهید محمدی بندرعباس نیز راهاندازی شده است و همچنین پیگیر تکمیل بیمارستان نیروی دریایی ارتش با ظرفیت ۲۰۰ تخت هستیم.
همتی با بیان اینکه در مجموع امکانات جدید و خوبی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان ایجاد شده است، تصریح کرد: با این وجود مردم باید دائم توجه داشته باشند که درمان اصلی کرونا، رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
وی با اشاره به هماهنگی فوقالعاده در راستای راهاندازی بیمارستان بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا با امکانات بسیار خوب، از تلاشهای شبانهروزی دکتر فرشیدی رئیس و مجموعه مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی، معاونت عمرانی و مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیران دستگاههای اجرایی، نیروهای مسلح، نیروی دریایی سپاه، نیروی دریایی ارتش، سپاه امام سجاد “علیه السلام” استان هرمزگان، بسیج، نیروی انتظامی و همچنین بنگاههای اقتصادی و اتاق بازرگانی در راستای کمک به تأمین تجهیزات پزشکی و دارو در هرمزگان تشکر و قدردانی کرد و گفت: همه امکانات برای مقابله با کرونا در هرمزگان به کار گرفته شده است و این بیمارستان جدید، مرکز اصلی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا خواهد بود.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: پزشکان، پرستاران و کادر درمان و بهداشت استان هرمزگان نیز در راستای درمان بیماران مبتلا به کرونا تلاش و کوشش جهادی انجام دادهاند و از همه این عزیزان تشکر و قدردانی میکنم.
همتی اظهار داشت: امیدواریم مردم به قدری دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند، که شیوع بیماری کرونا کاهش یابد و نیازی به استفاده از این امکانات نباشد.
وی با بیان اینکه گامهای بزرگی از نظر توسعه امکانات بیمارستانی در هرمزگان برداشته شده است، اضافه کرد: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس، بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی ستاره خلیج فارس، بیمارستان جدید کودکان و بیمارستان جدید شهرستان میناب از جمله مهمترین پروژههای بیمارستانی در حال اجرا در هرمزگان هستند.
استاندار هرمزگان بیان داشت: این پروژهها که به صورت شبانهروزی در حال احداث هستند، به تدریج افتتاح و در دسترس مردم قرار میگیرند.
حجتالاسلام دکتر محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس نیز در این آئین از دکتر همتی استاندار هرمزگان، دکتر فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان و مجموعه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان برای ابتکار بسیار ارزشمند راهاندازی بیمارستان ویژه بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا، تشکر و قدردانی کرد و اظهار داشت: این اقدام میتواند برای استانهای دیگر نیز الگو باشد و استان هرمزگان با کار مبتکرانه و خلاقانه در این زمینه پیشگام شد.
وی ادامه داد: فضای خوبی در این محل برای ایجاد بیمارستان ویژه بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا طراحی و موجب افزایش ظرفیت درمانی و رفع دغدغه و نگرانیها شده است.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان تاکید کرد: با این وجود مردم باید با رعایت شیوه نامههای بهداشتی، به پیشگیری و کاهش شیوع بیماری کرونا در هرمزگان، کمک کنند.
شایان ذکر است؛ بیمارستان ویژه بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا با دستور همتی استاندار هرمزگان و در کمتر از دو هفته، با تلاش معاونت عمرانی و مدیریت بحران استانداری هرمزگان و سایر دستگاههای اجرایی، در محل نمایشگاه بینالمللی بندرعباس راهاندازی، تجهیز و تحویل دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان شد.