
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد طاهری گفت: تعداد موارد مثبت بستری و سرپایی از ابتدای بیماری تا کنون با ۴۳۱ مورد جدید به ترتیب به عدد ۱۵ هزار و ۴۲۲ مورد بستری و ۳۸ هزار و ۱۶۰ مورد سرپایی افزایش یافته و متأسفانه تعداد موارد فوت با ۱۸ مورد جدید به عدد ۱۹۶۹ مورد افزایش یافته است.
وی افزود: تعداد ۸۴۵ مورد مراجعه سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا داشتیم که از این تعداد ۲۰۷ مورد در بخش عادی و ۱۳ مورد در بخش ICU بستری شدند و حال ۶۶ نفر وخیم گزارش شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: آمار مبتلایان در شهرستانهای اسدآباد ۶۴۸ مورد، بهار ۸۴۹ مورد، تویسرکان ۹۳۳ مورد، رزن ۶۷۴ مورد، درگزین ۲۴۹ مورد و فامنین ۲۸۶ مورد، کبودرآهنگ ۹۲۹ مورد، ملایر ۲ هزار و ۷۸۴ مورد، نهاوند ۲ هزار و ۳۰ مورد و همدان پنج هزار و ۶۶۲ مورد و آمار مبتلایان خارج از استان ۳۷۸ مورد مثبت است.
طاهری تاکید کرد: فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن نوترکیب انستیتو فینلای کوبا با مشارکت انستیتو پاستور ایران در حالا حاضر در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در حال انجام است و تاکنون بیش از ۲ هزار نفر در این مطالعه ثبتنام کردهاند و حدود ۵۰۰ نفر نیز واکسن را دریافت کردهاند.
